ERZURUM / KARAÇOBAN - Karaköprü Ortaokulu

Karaköprü Ortaokulu

KARAKÖPRÜ MAH. KARAKÖPRÜ B.M KÜME EVLERİ NO 15 KARAÇOBAN / ERZURUM
Vizyon
"Karaköprülü olma" gurur ve kültürünü; azimli ve çalışkan yapısıyla bir nesilden ötekine taşıyan, bilgi çağında ve geleceğin Türkiye´sinde etkin rol alan, sürekli gelişen, yenilikçi, bilgili, becerili, iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen ve örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
Gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, ulusal ve küresel değerlere sahip, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.
08.30-15.20
Karaçoban İlçe Merkezinden Kalkacak Servisle
Köy
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Karaçoban İlçesine 13 km uzaklıktadır. Hınıs İlçesine 26 km uzaklıktadır. Erzurum İline ise 167 km uzaklıktadır.